Follione hajnövekedés serkentő hajszesz

[vc_row el_class=”row-outer mob” el_id=”product6-banner-outer” css=”.vc_custom_1455208339730{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_row_inner el_class=”wrap”][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”text-block azro-light font-26″ css=”.vc_custom_1476371273992{margin-top: 10px !important;}”]

FolliOne Extra Hajerősítő Férfiaknak

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner el_class=”wrap”][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1485778407465{margin-top: 45px !important;}” el_class=”text-block azro-medium font-12″]

Férfi hajszesz
Napi 2 perc a Hajnövekedésért.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1217″ img_size=”full” alignment=”center” el_class=”image-block” css=”.vc_custom_1453564597412{margin-top: 15px !important;}”][vc_column_text el_class=”text-block azro-medium font-24″]

Készítményünkben megvan minden, ami a dús, erős, férfias
hajkoronához szükséges.

[/vc_column_text][vc_btn title=”VÁSÁRLÁS” shape=”square” color=”juicy-pink” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-cart-arrow-down” link=”url:https%3A%2F%2Ffollione.hu%2Ftermek%2Ffollione-extra-hajszesz%2F|||” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1474294356234{padding-top: 10px !important;}”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2006″ img_size=”full” alignment=”center” el_class=”image-block” css=”.vc_custom_1469470306117{margin-top: 0px !important;}”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text el_class=”text-block favicon-list ubuntu-regular font-18″ css=”.vc_custom_1474654938235{margin-top: 55px !important;}”]Növeli a hajhagymák termelékenységét a láthatóan erősebb és egészségesebb haj érdekében

A minoxidil legjobb alternatívája, mellékhatások nélkül kezeli a hajhullást

Hatékony formula, mélyen a fejbőrbe hatolva szállítja a szükséges tápanyagokat

Effektív fejbőrápolás hajhullás ellen

Nem alkoholos, víz alapú összetétel

Klinikai háttér, szakorvosi segítség[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”row-outer” css=”.vc_custom_1465285323242{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1474326272528{margin-right: 50px !important;margin-left: 50px !important;}”]

Tegyen róla, hogy visszaszerezze hajkoronáját!

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”text-block ubuntu-light font-18″ css=”.vc_custom_1473678452125{margin-top: 30px !important;}”]

Legyen saját jövőjének irányítója és tapasztalja saját bőrén az új haj növekedésének élményét.

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”text-block azro-bold uppercase font-20″ css=”.vc_custom_1473363220315{margin-top: 30px !important;}”]

Amire számíthat

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”text-block ubuntu-light fa-horizontal-red”]

Dúsabb haj, jó megjelenés és tisztelet!

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”text-block azro-thin uppercase font-24″ css=”.vc_custom_1481719938538{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”]

NÖVESSZE ÚJRA HAJÁT KLINIKAILAG TESZTELT ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLLÓ KÉSZÍTMÉNYÜNKKEL

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”row-outer hide-tablet” css=”.vc_custom_1465299925047{margin-right: 5% !important;margin-left: 5% !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1465302244846{background-color: #ffffff !important;}”][vc_tta_tour style=”modern” shape=”square” color=”juicy-pink” gap=”5″ active_section=”1″][vc_tta_section title=”TERMÉKLEíRÁS” tab_id=”1465297810911-0e29b2b4-474d”][vc_message]Tájékoztató:

Extra erős hajszesz férfiaknak – 50 év alatti férfiak esetében hatásosabb lehet a hajnövekedés serkentése, de 50 év felett is javallott. Továbbá a FolliOne Extra Hajerősítő különösen hasznos azon férfiak számára, akik szeretnék elkerülni a minoxidil használatát és azok mellékhatása nélkül keresnek hajhullás elleni terméket.

Használati utasítás:

  • Vigyünk fel körülbelül 1 ml készítményt naponta kétszer (reggel és este) a mellékelt csepegtetővel vagy permetezővel a fejbőrünkre közvetlenül a hajhullást érintő területre. Az előírt mennyiséget meghaladó alkalmazás nem növeli a készítmény hatékonyságát. – A termék folyamatos használata szükséges (minimum 3 hónap) az újonnan növesztett haj biztos megtartásához.

Figyelmeztetések:
Kizárólag külső használatra. Csak férfiaknak.[/vc_message][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ÖSSZETEVŐK” tab_id=”1465297810775-2fff3c1f-c015″][vc_column_text]

INCIPDO 2% & OCA 2%Niacinamid 2%Melatonin 33ppmNövényi kivonatok 2% & GHK-CU 100 ppmDMI 5%

Víz, 5% dimetil-izoszorbid, 2% Pirrolidin-diaminopirimidin-oxid, 2% oxotiazolidin-karboxilsav, 2% Propándiol és az arginin, tejsav és glicin szójacsíra kivonat, Triticum Vulgare és Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat, 2% Niacinamid, Denaturált szesz, 0,5% Fizetin, 0,5% Málna keton, Metil-izotiazolinon, 100ppm Réz tripeptid-1, 33ppm Melatonin.  

section3-image12% 6-Pyrrolidino-2,4-diaminopyrimidine 3-oxide

Pirrolidin-diaminopirimidin-oxid egy új pirimidin-oxid-származék, amely elősegíti a dermális papilla sejtek elterjedését, amelyek a szőrtüszők fejlődéséért és a növekedéséért felelnek, de egyúttal a multipotens őssejtek tározóiként is működnek. [Driskell és mtsai., 2011] . Ez az új pirimidin-oxid-származék a minoxidil kémiai rokona, amely hatékonyan csökkenti a kialakuló hajhullást és serkenti az új haj növekedését, különösen a 50 év alatti férfiak hajkoronájában figyelhető meg jelentős változás.

A Pirrolidinil diaminopirimidin olyan hatóanyag, amely különböző hajápoló termékekben is megtalálható, de a szakértőinknek sikerült megnövelni e kivételes anyag hatékonyságát mikronizálás és savas titrálás által. Ez a folyamat az említett anyag vízben nem oldódó formuláját vízben oldódó molekulává alakítja. Ez egyúttal méretcsökkenéssel is jár ( 280 um -> 10 um ), így sokkal hatékonyabban hatol a fejbőrbe, ösztönözve a hajfollikulusok növekedését.

A Pirrolidinil diaminopirimidin különösen hatékony a fejbőr tápanyagokkal való ellátásában, amelyek támogatják a haj növekedését a hajhagymákat körülvevő erek tágulásának fokozásával. Ez a folyamat elősegíti az átmenetet a hajciklus telogén (nyugalmi / inaktív) fázisából az anagén (növekedési) fázisba, megnyújtva a növekedési fázis időtartamát.

Az Oxotiazolidin-karboxilsav egy etil-észter, melyről klinikai kutatások kimutatták, hogy ötvözve ezt a szerves anyagot Pirrolidinil diaminopirimidin-oxiddal nagy mértékben elősegíti a haj növekedését. Közelebbről, egy klinikai vizsgálatot végeztünk el 60 férfi részvételével, hogy értékeljük az elegy biztonságosságát és hatékonyságát, összehasonlítva egy 5%-os a minoxidil hatékonyságával. A Pirrolidinil diaminopirimidin oxid és a Oxotiazolidin-karboxilsav együttes alkalmazása 21 %-al megnövelt mRNS értéket produkált, míg csak 5% -os növekedés volt tapasztalható a Minoxidil esetében. A megnövekedett mRNS szint összefüggésben áll a hajnövekedéssel. [Krishanamoorthy és mtsai., 2003]. Ezen túlmenően, a kiindulástól számított százalékos arányú hajnövekedés a 2, 4, és 5. hónapban 25%, 50%, illetve 66% volt.

Ezek az eredmények azt mutatják, hogy a Oxotiazolidin-karboxilsav és a Pirrolidinil diaminopirimidin-oxid kombinációja felülmúlja a minoxidil hatékonyságát, mely két anyag a fő hatóanyagai a Follione Extra Hajerősítő Férfiaknak terméknek!

finallyA Niacinamid egy vitamin, mely javítja a bőr vérkeringését, elősegíti az oxigén eljutását a hajhagymákba, ezáltal serkenti a hajnövekedést; a melatonin, a fizetin és a málna-ketonok csökkentik a hajhullást. [Davis és mtsai., 2011]. Ezen túlmenően, a niacinamid gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik [Su és mtsai., 2015], amely segít az irritáció megszüntetésében és csökkenti a gyulladásból fakadó hajhullást.

melatoninA Melatonin, a jól ismert alvásért felelős hormon, egyúttal meglepő fokú hajnövekedést is produkál. Ezenfelül egy erős antioxidáns és növekedési modulátor, képes befolyásolni a hajciklus anagén és telogén fázisainak arányát, mely összefüggésben áll az androgén és diffúz hajhullással. Négy különböző vizsgálat kimutatta, hogy a melatonin oldat napi szinten történő alkalmazása számos esetben a hajhullás csökkenéséhez és a haj növekedésének fokozódásához vezet az anagén fázisban [Fischer és mtsai., 2012].

Továbbá megállapítást nyert, hogy a melatonin antiandrogén és antioxidáns tulajdonságai csökkentik a foltos kopaszodás előfordulásának arányát a férfiaknál [Alonso és mtsai., 1978; Tan és mtsai., 1993]. A melatonin megtalálható a hajhagymákban, és ez a megállapítás alátámasztja a kutatást, amely alapvető szerepet tulajdonít a melatoninnak a haj növekedésében betöltött szerepéért [Fischer és mtsai., 2008, 2009; Kobayashi és mtsai., 2005].

Még fontosabb, hogy a melatonin oldatának helyi alkalmazása késlelteti a haj öregedését, csökkenti az általános hajhullást és megoldást nyújthat a korai stádiumú androgén hajhullás (AGA) kezelésére.

A propándiol, arginin, tejsav, glicin szója csíra kivonat, Triticum Vulgare csíra kivonat és Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat drámaian javítja a hajvastagságát és élénkségét, csökkenti a kopaszságot, és növeli a haj sűrűségét, mely összefügg a follikulusok számával.

Klinikai kutatások bizonyították, hogy a Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat, Triticum Vulgare csíra kivonat és Glicin szója csíra kivonat elegyének együttes használata növeli a hajciklus anagén / telogén fázis arányát sejtburjánzás által, és ezáltal aktiválja telogén follikulusokat, megnyújtva az anagén fázist. Ez a növényi összetevőjű termék több mint 60%-kal csökkenti a hajhullást 3 hónapos alkalmazást követően. Továbbá növeli a follikulusok sűrűségét, mely a megfigyelések szerint 59%-ban gyarapodott, szemmel is látható látható javulás állt be haj vastagsága és sűrűsége tekintetében. Ez pedig azt jelenti, hogy a haj fiatalabbnak, élénkebbnek, és egészségesebbnek tűnik.

Különösen a Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat tartalmaz egy aktív komponenst, a baicalint, amely olyan antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, mely megvédi a follikulákat az oxidatív károsodástól, aktiválja az őssejteket, és késlelteti az öregedést. Ezek a hatások nagymértékben javítják a haj mennyiségét és minőségét, mindeközben csökkentve a hajhullást.

Fizetin 0,5% – egy természetes flavonoid, amely rendkívül tisztán nyerhető ki az eper gyümölcséből. Ez képes aktiválni a jelátviteli molekulákat, amelyek támogatják a fiatal génexpressziót, a DNS védelmét, valamint az egészséges sejtműködést. A Fizetin kezeli az oxidatív stresszt az öregedési neuronok esetében, gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően [Seo és mtsai., 2015].

Nagyon lényeges tulajdonsága, hogy képes szinergizálni a resveratrollal. A kutatók meggyőző bizonyítékot találtak a fizetin azon tulajdonságára, mely által képes stabilizálni a resveratrolt, megvédve azt a metabolikus lebomlástól. [Khanduja és mtsai., 2003], és így jelentősen megnöveli annak jótékony hatásait, amelyek magukban foglalják a hajhullás csökkenését is.

Málna ketonok 0,5%: figyelemreméltó tisztaságú természetes eredetű fenolos vegyületek. Növelheti a bőr inzulinszerű növekedési faktor -I (IGF-I) előállítási mennyiségét az érzékelő neuronok aktiválása által, elősegítve a haj növekedését, és növelve a bőr rugalmasságát [Harada és mtsai., 2008].

A Réz-tripeptid-1 (100 ppm) egy kis fehérje, amely növeli a follikulák méretét és a haj növekedését azáltal, hogy növeli a DNS-szintézis sebességét a follikuláris sejtekben, mely serkenti a follikuláris sejtproliferációt. Ez a hatás eredményezi az anagén (növekedési) follikulák mennyiségének növekedését, valamint megtartását a növekedési fázisban, amely megakadályozza a hajhullást [Uno és mtsai., 1993; Pickart, 2004].

Új és Hatékony Módszer a Tápanyagok Célba Juttatására:

Dimetil-izoszorbid DMI 5% nagy tisztaságú oldószer és hordozó, mely hatékonyan és biztonságosan juttatja el a megfelelő hatóanyagokat a célhelyre. Ez csökkenti a viszkózus anyagok vastagságát és megvan az a képessége, hogy feloldja a túlzott zsírtömeget a bőrhártyába szállított hatóanyagok által. Amellett, hogy javítja a szállított anyagok hatékonyságát, a DMI használata fokozza a bőrben történő felszívódást, egyúttal csökkentve a szükséges hatóanyagok mennyiségét; mindez alacsonyabb költséget és kevesebb bőrirritációt jelent. Továbbá, szükségtelenné teszi az alkohol-alapú oldószerek, mint például propilén-glikol alkalmazását, ami tipikusan bőrszárazságot és irritációt okoz. A DMI-t természetes kukoricaszirupból állítják elő.

A DMI hatásai:

Egyedülálló módon szállítja az aktív hatóanyagokat a bőr azon rétegeibe is, ahová egyébként nem jutnának el a szükséges tápanyagok. Az aktív összetevők nagyfokú tárolási képessége, beleértve a hidrolízisre és észterizálásra érzékeny összetevőket. Fokozott elegyedési képesség vízzel, a legtöbb szerves oldószerrel valamint az anionos felületaktív anyagokkal. Hatékonyan szállítja a vízben oldódó aktív összetevőket a bőrbe az összetevők kristályosodása nélkül.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”GYIK” tab_id=”1465298883536-53a11d1e-2389″][vc_toggle title=”Használhatom a FolliOne Extra hajerősítőt más termékkel kombinálva?” style=”square” size=”sm” open=”true” el_id=”1465298976271-abb9f0bb-889b”]A FolliOne Extra hajerősítő összetevői igen hatékonyan kezelik a hajhullást, kopaszodást, így amennyiben szakorvosa másként nem javasolja, a termékkel párhuzamosan a FolliOne hajhullás elleni sampon, illetve a FolliOne Liquid táplálékkiegészítő használata javallott.[/vc_toggle][vc_toggle title=”50 éves elmúltam, én már nem is használhatom a terméket?” style=”square” size=”sm” el_id=”1474655988043-6bf7eb8b-b742″]Természetesen használhatja, azonban a kutatások során megállapítható volt, hogy kisebb hatásfokkal reagálnak a termék összetevői idősebb korban.[/vc_toggle][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ELŐTTE/UTÁNA” tab_id=”1465298933748-eafe1613-4ba1″][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”row-outer hide-tablet” css=”.vc_custom_1465285289138{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_cta h2=”Tanácstalan, hogy melyik Follione terméket vásárolja?” h4=”Ez a rövid kérdőív segít kiválasztani a megfelelő terápiát!” txt_align=”center” shape=”square” style=”outline” color=”juicy-pink” el_width=”xs” add_button=”bottom” btn_title=”Online kérdőív” btn_shape=”square” btn_color=”juicy-pink” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-share-square-o” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ffollione.hu%2Fmelyik-follione-termek%2F|||” btn_add_icon=”true” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”row-outer” css=”.vc_custom_1465303299228{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner el_class=”wrap” css=”.vc_custom_1465303149244{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text el_class=”text-block azro-light font-24″ css=”.vc_custom_1481720662856{margin-right: 50px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-right: 50px !important;padding-left: 50px !important;}”]

HATÁSOSABB HAJSZESZ
DIMETIL-IZOSZORBIDDAL (DMI)

A DMI elősegíti, hogy a hatóanyagok mélyebben hatoljanak
a bőrbe, alaposabb kezelést biztosítva minden egyes
hajhagymának.

NE AGGÓDJON!

Talán ijesztően hangzik ennek a fontos komponensnek az
elnevezése, pedig csak természetes kukoricaszirupból
előállított hatóanyagról van szó, mely jótékony hatással van az Ön hajára és ártalmatlan a környezetére.

A Follione Hajnövekedést Serkentő Szérum minden részlet figyelembe
vételével, az alapoktól lett megtervezve.

Készítményünk kizárólag a leghatásosabb és legegészségesebb összetevőket tartalmazza – így jött létre egy rendkívül hatásos keverék, amely kiválóan alkalmas mindenkinek, aki dúsabb, erősebb hajat szeretne.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_line_chart style=”modern” x_values=”DMI nélkül; DMI-vel” values=”%5B%7B%22title%22%3A%22Szarur%C3%A9teg%22%2C%22y_values%22%3A%2219.8%3B%2012%22%2C%22color%22%3A%22grey%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22Felh%C3%A1m%22%2C%22y_values%22%3A%2227.6%3B%2045.1%22%2C%22color%22%3A%22orange%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22V%C3%A9r%C3%A1ram%22%2C%22y_values%22%3A%220.349%3B0.408%22%2C%22color%22%3A%22juicy-pink%22%2C%22custom_color%22%3A%22%23f7f7f7%22%7D%5D” title=”Helyileg alkalmazott hatóanyagok effektív célba juttatása” css=”.vc_custom_1475481689121{margin-top: 50px !important;padding-right: 80px !important;padding-left: 80px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”row-outer” css=”.vc_custom_1465303350069{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_row_inner el_class=”wrap” el_id=”product1-cta” css=”.vc_custom_1460836742766{background-image: url(https://follione.hu/wp-content/uploads/2016/04/product1b-cta-bkg.png?id=1629) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”text-block azro-thin font-24 uppercase” css=”.vc_custom_1475564309240{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 25px !important;}”]

KÜLSŐJE LEGYEN ÉPP OLYAN FIATALOS ÉS TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ, AMILYENNEK ÉRZI MAGÁT

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”text-block azro-regular font-18″]

Használja a FolliOne Extra Hajerősítő hajszeszt, és haja ismét dús és erős lesz!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1452275658589{margin-left: 100% !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1481719801324{margin-top: 20px !important;}”]

Készítményünkben megvan minden, ami a dús, erős,
férfias hajkoronához szükséges.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2572″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_btn title=”VÁSÁRLÁS” shape=”square” color=”juicy-pink” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-cart-arrow-down” link=”url:https%3A%2F%2Ffollione.hu%2Ftermek%2Ffollione-extra-hajszesz%2F|||” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1481719731450{padding-top: 5px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1481720818190{margin-top: 30px !important;margin-right: 100px !important;margin-left: 100px !important;}”]

Mire számíthat?

Fokozott hajnövekedés és csökkenő hajhullás
Láthatóan vastagabb, hosszabb és dúsabb, növekvő hajtömeg
Lassú, egyenletes hajnövekedés és erősebb, teljesebb haj fenntartása
Nincs jelentős mellékhatás
Az ajánlott napi kétszeri alkalmazás eredményeként észrevehető hajnövekedés tapasztalható akár már három hónapon belül is

Ami nem várható

Azonnali hajnövekedés – A FolliOne Extra Hajerősítő készítmény huzamos idejű, rendszeres és rendeltetésszerű használata növeli az
eredményesség mértékét

A készítmény alkalmazásának nagyobb hatékonysága tapasztalható a 50 év alatti férfiak körében. A hajnövekedés az 50 év feletti férfiak esetében a hajciklusban beálló korhoz köthető változások miatt kisebb mértékű lehet.

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1475799114845{padding-right: 100px !important;padding-left: 100px !important;}”] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”][vc_column_text]

NÖVESSZE ÚJRA HAJÁT KLINIKAILAG TESZTELT ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLLÓ KÉSZíTMÉNYÜNKKEL

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1465153647759{margin-right: 5% !important;margin-left: 5% !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”][vc_column_text]

A Follione Extra hajszesz termékünk a minoxidil alternatívája és lényegesen hatékonyabb. Természetes növényi kivonatokkal és alkohol nélküli készült, amely nem irritálja fejbőrünket. A pirrolidinil-diaminopirimidin és az oxotiazolidin-karboxilsav hatására a haj sűrűbben, erősebben és hosszabbra nő.

A dimetil-izoszorbid (DMI) természetes kukoricaszirupból állítják elő mely lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok mélyebben hatoljanak a bőrbe, ezáltal fokozza azok hatását.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Vásárlás” shape=”square” color=”juicy-pink” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-cart-arrow-down” link=”url:https%3A%2F%2Ffollione.hu%2Ftermek%2Ffollione-extra-hajszesz%2F|||” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1474657727955{padding-top: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”][vc_column_text css=”.vc_custom_1474657757321{margin-right: 5% !important;margin-left: 5% !important;}”] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás