Hajbeültetés utáni sampon és kondicionáló

FolliOne Hajbeültetés Műtét Utáni Ápoló
Sampon és Kondicionáló

Védje haját a műtéti beavatkozás után, és növesszen új hajat természetes módon növényi kivonatokat és természetes vegyületeket tartalmazó hatásos
keverékünkkel.

Gondozza haját megfelelő módon és előzze meg a sokk okozta hajhullást.

Szulfátmentes

Szilikonmentes

Parabénmentes

Mesterséges színezék nélkül

Illatmentes

A SZOKÁSOS SAMPONOKNÁL KÍMÉLŐBB FolliOne-T KIFEJEZETTEN A HAJÁTÜLTETÉS UTÁNI FEJBŐR ÁPOLÁSÁRA FEJLESZTETTÜK KI
FÉRFIAK ÉS NŐK SZÁMÁRA EGYARÁNT

2perc hajhullás ellen

Naponta mindössze 6 perc!

Kezelje a hajhullás két fő okát, az alopeciát és a DHT-t, ha már túl van a hajátültetésen vagy éppen arra várakozik.

Follione védelem

Védje meg a költséges beavatkozás eredményét! 

Az alopecia és DHT okozta hajhulláson felül a műtét okozta sokk is csökkentheti a hajtömeget, mely mellékhatással a FolliOne sampon és kondicionáló sikerrel veszi fel a harcot. 

Segítse elő az új haj növekedését!

Segítse elő az új haj növekedését azokon a területeken is, amelyeket a beavatkozás nem érintett.

FolliOne hajbeültetés utáni sampon

Nem habzó hajnövekedést serkentő sampon. Alkalmas a sokk okozta hajhullás és ritkulás megelőzésére, miközben a megfelelő módon táplálja haját. A szokásos samponoknál kímélőbb FolliOne-t kifejezetten hajátültetés utána a haj és a fejbőr ápolására fejlesztettük ki férfiak és nők számára.

Védje haját a műtéti beavatkozás után, és növesszen új hajat természetes módon növényi kivonatokat és természetes vegyületeket tartalmazó hatásos keverékünkkel.

Védje meg a költséges beavatkozás eredményét! Átlagos sampon és kondicionáló használatával tönkreteheti hajátültetésének eredményét, de a FolliOne használatával meggyőződhet róla, hogy volt értelme a költséges beavatkozásnak.

Aktiválja az új haj növekedését a műtét által nem érintett területeken is.

A FolliOne sampon nem tartalmaz a szulfátokat, a szilíciumot, parabént, nátrium-kloridot, valamint mesterséges illatanyagokat és színező adalékanyagokat.

Összetevők:

Water
Coco-Glucoside
Glycerol Monostearate
Propanediol
Arginine
Lactic Acid
Glycine Soja Germ Extract
Triticum Vulgare Germ Extract
Scutellaria Baicalensis Root Extract
Glycerin
Aloe Vera Gel
Fisetin
Raspberry Ketone
Calendula Officinalis Oil
Cetyl Alcohol
Carrageenan
Trifolium Pratense Extract
Methyilsothiazolinone
Copper Tripeptide-1
Melatonin

FolliOne hajbeültetés utáni kondicionáló

Alkalmas a sokk okozta hajhullás és ritkulás megelőzésére, miközben a megfelelő módon táplálja haját. A kímélő FolliOne kondicionáló készítményt kifejezetten hajátültetés után a haj és a fejbőr ápolására fejlesztettük ki férfiak és nők számára.

Védje haját a műtét után is, és növesszen új hajat természetes hatóanyagok és növényi kivonatok elegyének segítségével.

A kifejezetten erre a célra kifejlesztett és klinikailag tesztelt összetevők kombinációja hatékonyan kezeli a donorterület sérüléseit.

Aktiválja az új haj növekedését a műtét által nem érintett területeken is.

A FolliOne kondicionáló nem tartalmaz a szulfátokat, a szilíciumot, parabént, nátrium-kloridot, valamint mesterséges illatanyagokat és színező adalékanyagokat.

Összetevők:

Water
Quaternium 52
Ceryl Alcohol
Glycerol Monostearate
Propanediol
Argnine
Lactic Acid
Glycine Soja Germ Extract
Triticum Vulgare Germ Extract
Scutellaria Baicalensis Root Extract
Laureth-2
Dioleoyl Ethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate
Fisetin
Raspberry Ketone
Trifolium Pratense Extract
N-3 Dimethylaminopropyl Docoseneamide
Calendula Officinalis Oil
Copper Tripeptide-1
Methyilsothiazolinone
Melatonin

MelatoninKókusz-glikozidNövényi kivonatok kombinációjaAloe Vera GélFizetinMálna ketonokTitle 3Calendula Officinalis OlajKarragénTrifolium Pratense KivonatRéz-tripeptid-1
A Melatonin, a jól ismert alvásért felelős hormon, egyúttal meglepő fokú hajnövekedést is produkál. Ezenfelül egy erős antioxidáns és növekedési modulátor, képes befolyásolni a hajciklus anagén és telogén fázisainak arányát, mely összefüggésben áll az androgén és diffúz hajhullással. Négy különböző vizsgálat kimutatta, hogy a melatonin oldat napi szinten történő alkalmazása számos esetben a hajhullás csökkenéséhez és a haj növekedésének fokozódásához vezet az anagén fázisban [Fischer és mtsai., 2012]. A Melatonin bizonyította antiandrogén és antioxidáns aktivitását, mely tulajdonságai a hajhullás csökkenéséhez vezethetnek mind nők, mind férfiak esetében. [Alonso és mtsai., 1978; Tan és mtsai., 1993]. A kutatás azt is kimutatta, hogy a follikulákban is található melatonin, mely bizonyíték alátámasztja, hogy e hormon fontos szerepet játszik a haj erősödésében, fejlődésében. [Fischer és mtsai., 2008, 2009; Kobayashi és mtsai., 2005]. Még fontosabb, hogy a melatonin oldatának helyi alkalmazása késlelteti a haj öregedését, csökkenti az általános hajhullást és megoldást nyújthat a korai stádiumú androgén hajhullás (AGA) kezelésére.

A Kókusz-glikozid egy kókuszolajból származó haj- és fejbőrápoló anyag ( a gyümölcs terméséből nyerik ) [EWG Adatbázis].

A Propándiol, Arginin, Tejsav, Glicin szója csíra kivonat, Triticum Vulgare csíra kivonat és Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat drámaian javítja a haj vastagságát és élénkségét, csökkenti a kopaszságot, és növeli a haj sűrűségét, mely összefügg a follikulusok számával.

Klinikai kutatások kimutatták, hogy a Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat, Triticum Vulgare csíra kivonat és Glicin szója csíra kivonat elegyének együttes használata növeli a hajciklus anagén / telogén fázis arányát sejtburjánzás által, és ezáltal aktiválja telogén follikulusokat, megnyújtva az anagén fázist. Ez a növényi összetevőjű termék több mint 60%-kal csökkenti a hajhullást 3 hónapos alkalmazást követően. Továbbá növeli a follikulusok sűrűségét, mely a megfigyelések szerint 59%-ban gyarapodott, szemmel is látható látható javulás állt be haj vastagsága és sűrűsége tekintetében. Ez pedig azt jelenti, hogy a haj fiatalabbnak, élénkebbnek, és egészségesebbnek tűnik.

A Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat tartalmaz egy különösen aktív komponenst, a baicalint, amely olyan antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, mely megvédi a follikulákat az oxidatív károsodástól, aktiválja az őssejteket, és késlelteti az öregedést. Ezek a hatások nagymértékben javítják a haj mennyiségét és minőségét, mindeközben csökkentve a hajhullást.

Az Aloe Vera Gél javítja a sebek helyreállítását, ugyanis egy acemannan nevű aktjv hatóanyagot tartalmaz, mely táplálja és védi a bőrt, mindeközben felgyorsítja a sebgyógyulási folyamatot. [Reynolds és mtsai., 1999; Johnson és mtsai., 1989]. Ez teszi ezt a különleges összetevőt ennyire hatásossá a hajátültetést követő gyógyulási folyamatokban.

Fizetin – egy természetes flavonoid, amely rendkívül tisztán nyerhető ki az eper gyümölcséből. Ez képes aktiválni a jelátviteli molekulákat, amelyek támogatják a fiatal génexpressziót, a DNS védelmét, valamint az egészséges sejtműködést. A Fizetin kezeli az oxidativ stresszt az öregedési neuronoknál, gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően [Seo és mtsai., 2015]. Nagyon lényeges, hogy képes szinergizálni resveratrollal. A kutatók meggyőző bizonyítékot találtak a fizetin azon tulajdonságára, mely által képes stabilizálni a resvertatrolt, megvédve azt a metabolikus lebomlástól. [Khanduja és mtsai., 2003], és így jelentősen megnöveli annak jótékony hatásait, amelyek magukban foglalják a hajhullás csökkenését is.

Málna ketonok: figyelemreméltó tisztaságú természetes eredetű fenolos vegyületek. Növelheti a bőr inzulinszerű növekedési faktor -I (IGF-I) előállítási mennyiségét az érzékelő neuronok aktiválása által, elősegítve a haj növekedését, és növelve a bőr rugalmasságát [Harada és mtsai., 2008]. Rendszeres helyileg történő alkalmazását követően 50%-al növelte az alopeciában szenvedők hajnövekedését a kísérletben résztvevők körében [Harada és mtsai., 2008]. Az említett lényegi javulás a hajnövekedésben 5 hónapos alkalmazás után volt megfigyelhető.

Content 3

Calendula officinalis (Körömvirág) olaj: hatékony növényi olaj, mely gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, segít a problémás bőr, a kiütések, ekcémák, sebek gyógyításában [Mishra és mtsai., 2012; Kačániová és mtsai., 2014], kezeli a fájó, gyulladt, viszkető bőrelváltozásokat. Ezért jótékony hatással van a műtét utáni fejbőrre.

Az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező Karragén képes megvédeni az új és a már meglévő sejteket a károsodástól. A hajbeültetés eredményeként sokkhatás éri a follikulákat, mely sokkhatás hatékony kezelésében és semlegesítésében fontos szerepet játszik a karragén, egyúttal erősítve és megfiatalítva a follikulusokat. [Yuan és mtsai., 2006]

Trifolium pratense, ismertebb nevén Vörös lóhere kivonat, megzavarja a gyulladáskeltő fehérjék aktivitását, és blokkolja az úgynevezett 5-alfa-reduktáz enzim működését, ezáltal megakadályozza, hogy a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná (DHT) alakuljon [Lucas Meyer Cosmetics].

A DHT mellett egy másik gyakori oka a hajhullásnak az alopecia, melyre a gyulladásos bőr és hegszövet utal. A follikulákon kialakuló hegszövet megakadályozza az előbbi növekedését. Számos alopecia-ban szenvedő egyén fedez fel egyúttal foltos kopaszodást fejbőrén, ami szintén a hegszövetek kialakulásának köszönhető. A Vörös lóhere kivonat helyi alkalmazása meghosszabbítja a hajciklus anagén (növekedési) fázisát a hajhullásban szenvedő egyéneknél. Továbbá lényeges csökkenés volt tapasztalható a haj telogén (nyugvó / inaktív) fázisában. [Lucas Meyer Cosmetics]. Ezért lett a Vörös lóhere kivonat egyik alappillére a FolliOne Műtét Utáni Samponnak.

 

A Réz-tripeptid-1 (100 ppm) egy kis fehérje, amely növeli a follikulák méretét és a haj növekedését azáltal, hogy növeli a DNS-szintézis sebességét a follikuláris sejtekben, mely serkenti a follikuláris sejtproliferációt. Ez a hatás eredményezi az anagén (növekedési) follikulák mennyiségének növekedését, valamint megtartását a növekedési fázisban, amely megakadályozza a hajhullást [Uno és mtsai., 1993; Pickart, 2004].

 

Javallat: Műtét utáni Fejbőr Terápia Sampon és Kondicionáló. Nem tartalmaz a szulfátokat, a szilíciumot, parabént, nátrium-kloridot, valamint mesterséges illatanyagokat és színező adalékanyagokat.

Sampon – Műtét után 1 héttel használja naponta, vagy orvosa utasításának megfelelően. Vigye fel egyenletesen a nedves hajra és fejbőrre, majd masszírozza be gyengéden fejbőrébe. Várjon 3-5 percig, majd bő vízzel öblítse le. Javasolt használati idő: kb. 4 hétig a műtétet követően.

Balzsam – A samponozást követően masszírozza be fejbőrébe, majd 3-5 perc után bő vízzel öblítse le.

Figyelmeztetés: Kizárólag külső használatra. Szembe ne kerüljön. Szembe jutás esetén azonnal öblítse ki bő vízzel. Tartsa gyermekektől távol.

Mikor kezdthetem el használni a termékeket?

Hajbeültetés esetén ha orvosa másként nem javasolja, úgy a beavatkozás után 1 héttel már használhatja a FolliOne műtét utáni sampont és kondicionálót.

A FolliOne acetil-tetrapeptidet, Trifolium pratense kivonatot és málna-ketonokat tartalmaz.

Ezek az összetevők kezelik a hajhullást, és a hajnövekedés serkentése révén garantálják a hajátültetés eredményének tartósságát.

HATÁSUKRA A HAJ SŰRŰBB ÉS ERŐSEBB LESZ,
ÉS ÖN ISMÉT DÚS HAJKORONÁVAL BÜSZKÉLKEDHET!

HairHungary

Ne feledje, termékünk a HairHungary Hajbeültetés Klinika szakorvosainak segítségével és közreműködésével lett kifejlesztve, akik orvosi tanácsadással, segítséggel mindig az Ön rendelkezésére állnak.

Kedvezményes kombinált csomag

A kombinált csomag választásával éljen a megtakarítás lehetőségével!

shampcondbannliquid

A speciálisan összeválogatott tudományosan és klinikailag tesztelt összetevők gyógyítják a donorterület sérüléseit.

Amikor a szervezet egy bizonyos terület sérüléseit meg akarja gyógyítani, egy réz-tripeptid-1 nevű vegyületet kezd termelni.

Ezért vettük bele a réz-tripeptid-1-et a FolliOne Sampon és Kondicionáló összetételébe – így természetes módon segítheti elő a donor terület regenerálódását.

EZZEL ENYHÍTJÜK AZ ÉGŐ ÉRZÉST ÉS A FÁJDALMAT,
MIKÖZBEN EGÉSZSÉGES „TÁPTALAJT” TEREMTÜNK A HAJSZÁLAK SZÁMÁRA.

A HAJÁTÜLTETÉS EGY EGÉSZEN ÚJ VILÁGRA NYIT ABLAKOT, KERÜLJE EL A SZÖVŐDMÉNYEKET!

NE KOCKÁZTASSA A KÖLTSÉGES BEAVATKOZÁS SIKERÉT! A FolliOne sampon és kondicionáló erős hatású növényi kivonatai segítik a hajhullás megelőzését és az új haj növekedését a beavatkozást követően!

Használja a FolliOne sampont és kondicionálót négy héten keresztül napi rendszerességgel a hajbeültetést követően, a legtökéletesebb eredmény elérésének erdekében.