TEREMTSEN IDEÁLIS KÖRNYEZETET FEJBŐRÉNEK ÍGY ELŐSEGÍTVE AZ ÚJ HAJ NÖVEKEDÉSÉT!

TISZTíTJA A FEJBŐRT

Mélyen és egyúttal gyengéden tisztítja a fejbőrt és annak pórusait.

SERKENTI A HAJNÖVEKEDÉST

A rossz mikrokeringés hajhullást okoz. A haj számára elengedhetetlen a megfelelő vérkeringés, hogy a szükséges tápanyagok célba érjenek.

KEZELI A KORPÁS ÉS HÁMLÓ FEJBŐRT

A korpásodás kárt tehet a hajban, ami hajhulláshoz vezethet. A minoxidil egyik mellékhatása jellemzően a száraz, hámló és irritált fejbőr.

GYULLADÁSCSÖKKENTŐ

A gyulladt fejbőr fertőzés vagy irritáció jele lehet, de a gyulladás felléphet a fejbőrön lévő allergénekre történő reakció következtében is.

SZABÁLYOZZA A FEJBŐR FAGGYÚTERMELÉSÉT

A zsíros fejbőr hajhullást okozhat. Számos esetben kezelés hiányában eltömítik a szőrtüszőket, meggátolva azok természetes növekedési ciklusát.

CSÖKKENTI A DHT KÉPZŐDÉSÉT

A dihidrotesztoszteron (DHT) a hajhullás egyik fő ismert oka mind a férfiak, mind a nők esetében.

LASSíTJA A FEJBŐR ÖREGEDÉSÉT

A fejbőr 12-szer gyorsabban öregszik, mint a test bőre és 6-szor gyorsabban, mint az arcbőr.

ÖN MÁR HASZNÁL SAMPONT. DE MOSTANTÓL HASZNÁLJON OLYAN SAMPONT AMI ÚJRA ÉLETERŐT KÖLCSÖNÖZ A HAJÁNAK. A FOLLIONE SAMPON FORMULÁJA NEM CSAK MEGAKADÁLYOZZA A HAJ RITKULÁSÁT, DE SERKENTI A NÖVEKEDÉST ÉS TÁPLÁLJA FEJBŐRÉT, HOGY HAJA ÚJRA ERŐS ÉS EGÉSZSÉGES LEGYEN.

Az aktív hatóanyagok a Follione folyékony sampon esetében a fejbőrre koncentrálódnak, nem a habban.

ÁPOLJA ÉS TÁPLÁLJA FEJBŐRÉT ÖSZTÖNÖZVE A HAJ NÖVEKEDÉSÉT

A Follione hajhullás elleni sampont életkortól és nemtől függetlenül ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék újra növeszteni hajukat, megelőzni a hajvesztést és javítani a fejbőr egészségét. Az erős formula belülről kelti életre a fejbőrt, lehetővé téve a haj természetes növekedését. Készítményünk magas koncentrációban tartalmaz természetes összetevőket, emellett szulfát, szilikon, parabén, formaldehid, szintetikus színezék és illatmentes is.

A Follione hajhullás elleni sampon a minoxidil terápia legjobb kiegészitője. A minoxidil-t ritkuló haj kezelésére használják, azonban mellékhatásként korpásodást, a kezelés befejeztével pedig viszketést és gyulladást is okozhat, ami akár ideiglenes hajvesztéssel is járhat. A Follione hajhullás elleni sampon hűsítő hatásával nyugtatja a fejbőrt, hatóanyagai megszabadítják fejbőrét a gyógyszer okozta irritációtól és korpától. Mindezek mellett katalizátorként is működik az egészséges haj elérése érdekében.

ÖSSZETEVŐK: Aqua (víz), coco glukozid, propándiol, glicerin, koffein, mentol, pirrotonolamin, 4-terpineol, etilhexil-glicerin, fenoxietanol, xantán gumi, argania spinosa (argan) kernelolaj, citrus aurantoium dulceolaj, citromsav, Vulgare (búza) csíra kivonat, Barosma Betulina levélkivonat, salicin, glicin Soja (szójabab) csíra kivonat, Trifolium Pratense (Clover) virágkivonat, Fűrészpálma gyümölcs kivonat

+ KOFFEIN 2%

A koffein rendkívül hatékony tulajdonságokkal rendelkezik. Segít megvédeni a sejteket az UV-sugárzás ellen, és lassítja a bőr fényhatások okozta öregedését. Ráadásul a kozmetikumokban lévő koffein növeli a vér mikrocirkulációját a bőrben, és stimulálja a haj növekedését az 5-a-reduktázok aktivitásának csökkentésével.

+ PIROCTONE OLAMIN 0,5%

Ez egy olyan vegyület, amely hasonló hatással van a korpásodásra, mint a jól ismert ketokonazol. A Piroctone Olamine hatékonyságára vonatkozó vizsgálatok azt mutatják, hogy serkenti a haj növekedését és segít az örökletes hajhullás elleni harcban. A korpásodás és a seborrheás dermatitis hajhullást és a hajszálak miniatürizációját okozhatják. Feltételezzük, hogy a korpásodás és a seborrheás dermatitis kiváltó oka a Malassezia globose, egy fejbőr-specifikus gombafaj.

+ 4-TERPINEOL 0,5%

A terpinen-4-ol a teafaolaj legaktívabb összetevője. Antibakteriális és gombaellenes hatással rendelkezik.

+ BUCHU FLAVONOIDOK 900ppm

A Buchu levél Dél-Afrikában őshonos. Hatékony vizelethajtó, antiszeptikus, antimikróbás és gyulladásgátló, ezáltal elősegíti a faggyútermelés normalizálását.

+ CHLOROPHYLL 700ppm

Kimutatták, hogy a klorofillin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, gátolja a DNS-addukciót. A klorofillin biztosítja a mitokondriumok védelmét.

+ SALICIN 160ppm

Salicinnak hívjuk a fehér fűzfa kérgében található primer szalicilátokat. Gyulladásgátló, nyugtató és kondicionáló tulajdonságai vannak.

+ VÖRÖS LÓHERE IZOFLAVONOK 30ppm

Az izoflavonok fontos szerepet játszanak a fejbőr öregedési folyamatában, miközben az epidermális és fibroblaszt sejtekre kifejtett hatásuk jelentősen növeli az elasztin és a kollagén termelést.

+ SZÓJA IZOFLAVONOK 10ppm

A szója izoflavonok fontos szerepet játszanak a fejbőr öregedési folyamatában, miközben az epidermális és fibroblaszt sejtekre kifejtett hatásuk jelentősen növeli az elasztin és a kollagén termelést.

HASZNÁLAT:

Alkalmazza a Follione® Hajhullás Elleni Folyékony Sampont nedves hajra, finoman a fejbőrbe masszírozva. Egyenletesen oszlassa el a fejbőrön, hagyja 2-3 percig hatni, majd alaposan öblítse le vízzel. A kezelés után normál samponnal és kondicionálóval is moshatja haját.

További információk:

  • Tárolja szobahőmérsékleten.
  • Használat után zárja le a tubust.
  • Koffeint tartalmaz

Figyelmeztetés:

Kizárólag külső használatra. Amennyiben a szembe kerül, öblitse ki bő vízzel. Gyerekektől elzárva tárolja.

A haj növekedése nem egyik napról a másikra történik meg, és nem ugyanúgy zajlik mindenki esetében. Bármely hajnövekedést serkentő termék használata következetes kezelést igényel hat-tizenkét hónapon át vagy még tovább. A legfontosabb dolog, amit tehetünk, hogy korán kezdjük el, és nem halogatjuk a problémával való szembenézést, míg teljesen kopaszok nem leszünk.

Minden olyan termék, amely gyorsan, irreális eredményeket ígér, sajnos nem teljesen őszinte. Mi, a Follione-al nem teszünk ilyen ígéreteket. Tudjuk ugyanis, hogy a folyamat időigényes és elköteleződést igényel. Azt is tudjuk azonban, hogy a kitartó használatnak meg lesz a jótékony hatása.

Fogj neki. Ne add fel!
Boldog leszel az eredménnyel.

1-2 HÓNAP
Lehet, hogy nem látszik még a haj növekedése, de valójában már ez történik. Láthatatlan változások zajlanak a fejbőrön belül, hogy később láthatóvá válhasson a haj növekedése.

3-5 HÓNAP
Négy hónapon belül szinte mindenki tapasztalja a hajhullás stabilizálódását következetes termékhasználat mellett.

6-12 HÓNAP
A 6-12. hónap végén a haj növekedési folyamatának már elkezdődik a látványos eredménye a ritkuló területeken, valamint az elvékonyodott haj is erősebbé és vastagabbá válik. A fejbőr kopasz foltjai kevésbé láthatóak lesznek, ahogy az új, vastagabb haj elkezdi kitölteni az üres helyeket. Ez a hajnövekedési folyamat kritikus pontja. Tarts ki, és hamarosan tapasztalhatod a szemmel is látható eredményeidet.

K: Biztonságos-e a Follione Hajhullás Elleni Sampont minden nap használni?
V: Igen, teljesen biztonságos. A Follione Hajhullás Elleni Sampont úgy fejlesztették ki, hogy megfelelőképpen gyengéd legyen mindennapi használat esetén is, ugyanakkor még mindig elég erős ahhoz, hogy a fejbőrének és hajának tiszta, friss és egészséges környezetet biztosítson.

K: Kombinálható a sampon a Follione termékcsalád egyéb készítményeivel?
V: Igen, kombinálható. A Follione összes termékét úgy tervezték, hogy teljesen kompatibilisek legyenek egymással a minél optimálisabb eredmény elérésének érdekében.

K: Mennyi idő múlva láthatom az eredményeket?
V: Ügyfeleink általában azt mondják, hogy 5-6 hónapos folyamatos használat után már javulást tapasztalnak. Minél hosszabb ideig használja a terméket, annál biztosabb az eredmény.

K: Honnan tudhatom, hogy a Follione hajhullás elleni termékek hatékonyak?
V: A hatóanyagok számos klinikai vizsgálata azt mutatja, hogy a termékek hatékonyak a hajhullás ellen, csökkentik a hajhullást mértékét és a haj elvékonyodását.

K: Biztonságos-e a Follione termékeket a Minoxidil-el vagy a Finasteride-el együttesen használni?
V: Igen, teljesen biztonságos.

K: Tesztelik-e a termékeket állatokon?
V: A Follione ellenzi az állatokon történő kísérletezést, így termékeink 100%-ban mentesek az effajta kísérletektől.

K: A termék tartalmaz szulfátokat (SLS), parabéneket, mesterséges illatanyagokat és színezékeket, valamint irritáló vegyszereket?
V: Minden termékünk vegyszermentes és csak a legtisztább természetes összetevőket tartalmazza. Nem tartalmaz SLS-t (a szulfátok egyetlen formáját sem), parabéneket, gluténeket, mesterséges illatanyagokat és vegyi festékeket.

K: Használhatók-e egyéb hajápoló szerek a Follione Hajhullás Elleni termékekkel egyidejűleg?
V: Igen, a Follione kompatibilis az egyéb hajápoló termékekkel. A maximális hatékonyság érdekében használja a Follione férfiaknak kifejlesztett hajnövekedési szérumát vagy a DHT fejbőrterápiát, illetve a női hajnövekedési szérumot a Follione Hajhullás Elleni Samponnal kombinálva.

K: Honnan tudhatom, hogy a hajam növekedési fázisban van?
V: A haj élete során három fázison megy keresztül: növekedési ciklus (anagen), átmeneti ciklus (catagen) és nyugvó ciklus (telogen). Élő hajszálaink 90%-a növekedési fázisban van. Ezért is legyünk kétkedőek az olyan kijelentésekkel és ígéretekkel szemben, amelyek pár nap alatt csodás hajnövekedést garantálnak. Mi a Follione-nál nem teszünk ilyen ígéreteket. Tudjuk, hogy a hajnövekedés serkentése időt és türelmet igényel. Mindazonáltal azt is tudjuk, hogy a termék megfelelő és következetes használata mellett mindez elérhető és működik.  

K: Lehet úszni vagy fürdeni a Follione termékek használatát követően?
V: Azt javasoljuk, várjon néhány órát, mielőtt úszni vagy fürdeni megy. A legjobb, ha úszás vagy fürdés után alkalmazzuk a Follione termékeket.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás