Hajhullás elleni sampon

/Hajhullás elleni sampon
Hajhullás elleni sampon2018-08-07T06:38:20+00:00

FolliOne Hajhullás elleni Sampon

Mindössze napi 2 perc használattal serkentheti hajnövekedését hatékony samponunk által.

Állítsa meg hajhullását és mindeközben ne változtasson a napi rutinján.

Serkenti a hajnövekedést és megelőzi a hajhullást

Táplálja a fejbőrt, az új hajhagymákat és serkenti a sejtek regenerálódását

Csökkenti a faggyúmirigyek szekrécióját a fejbőrön

Kezeli a korpásodás okozta hajhullást

Javítja a fejbőr azon képességét, mely megakadályozza az irritáció, viszketés, bőrpír és hámlás kialakulását

Klinikai háttér, szakorvosi segítség

Hullik a haja?
Nem ismer önmagára?

Nyerje vissza eredeti külsejét ezzel az egyszerű “2 perces” hajhullás elleni samponnal!

NÖVESSZE ÚJRA HAJÁT KOMPLIKÁLT TERMÉKEK HASZNÁLATA ÉS NAPI RUTINJÁNAK VÁLTOZTATÁSA NÉLKÜL.

CSERÉLJE LE SAMPONJÁT ÉS KÉSZEN IS ÁLL!

A FolliOne hajhullás elleni sampont úgy tervezték, hogy a haj növekedésének stimulálásán felül megakadályozza a további hajvesztést, szignifikánsan javítva hajtömegünket, védi és ápolja a fejbőrt.

A hozzáadott szalicilsav-származék finoman tisztítja a bőrt és eltávolítja a felesleges zsírt, eltünteti az aknékat, így az egészségesebb haj és bőr által vonzóbb külsőt kölcsönöz Önnek.

A FolliOne Hajhullás Elleni sampon állatokon nem tesztelt termék és nem tartalmaz egészséget károsító erős hatású vegyszereket. Ez a hatásos formula belülről ápolja a bőrt, így természetesen hat az új haj növekedésére. A hozzáadott koffein és methylpropanediol segítségével a hatóanyagok könnyedén jutnak el a fejbőr megfelelő mélységeibe.

A FolliOne Hajhullás elleni sampon speciálisan kiválasztott összetevőinek kombinációja kellően erős hatású, hogy ösztönözze az új haj növekedését, de elég gyengéd ahhoz, hogy ne okozzon további károkat és fejbőr irritációt.

Melatonin 33ppmKoffein 2%Barosma Betulina levél kivonat 1.5%Kókusz-glikozidTrifolium Pratense Kivonat 1%Mentol 1%Niacinamid 2%Különleges Hatóanyagok Keveréke 1%Narancs olajArgán olaj

Melatonin

A Melatonin, a jól ismert alvásért felelős hormon, egyúttal meglepő fokú hajnövekedést is produkál. Ezenfelül egy erős antioxidáns és növekedési modulátor, képes befolyásolni a hajciklus anagén és telogén fázisainak arányát, mely összefüggésben áll az androgén és diffúz hajhullással. Négy különböző vizsgálat kimutatta, hogy a melatonin oldat napi szinten történő alkalmazása számos esetben a hajhullás csökkenéséhez és a haj növekedésének fokozódásához vezet az anagén fázisban [Fischer és mtsai., 2012]. A Melatonin bizonyított antiandrogén és antioxidáns aktivitását, mely tulajdonságai a hajhullás csökkenéséhez vezethetnek mind nők, mind férfiak esetében. [Alonso és mtsai., 1978; Tan és mtsai., 1993]. A kutatás azt is kimutatta, hogy a follikulákban is található melatonin, ez a bizonyíték alátámasztja, hogy ez a hormon fontos szerepet játszik a haj erősödésében, fejlődésében. [Fischer és mtsai., 2008, 2009; Kobayashi és mtsai., 2005]. Még fontosabb, hogy a melatonin oldatának helyi alkalmazása késlelteti a haj öregedését, csökkenti az általános hajhullást és megoldást nyújthat a korai stádiumú androgén hajhullás (AGA) kezelésére.


Koffein

Kutatások kimutatták, hogy a koffein támogatja az új follikulusok növekedését, különösen az androgén alopeciaban szenvedő egyének esetében [Fischer és mtsai., 2007; Bansal és mtsai., 2012]. Valószínűsíthető, hogy a koffein gátolja a DHT-indukált hajhullást bizonyos enzimek aktivitásának redukálásával, melyek összefüggésben állnak a DHT szint megnövekedésével. Ezért a koffein azon tulajdonsága, mely kezeli a DHT aktivitást, magasabb fehérjeszinthez vezet, ez pedig jótékonyan befolyásolja az új haj növekedését [Bansal és mtsai., 2012].

A hajhullás leggyakoribb oka, mind a férfiak, mind nők esetében a tesztoszteron DHT-vá történő átalakulása. Az örökletes hormonok, mint az ösztrogén és tesztoszteron egyensúlyának hiánya a férfi illetve női szervezetben egyaránt megemelkedett tesztoszteron szintet produkálhat, minek következtében az 5-alfa-reduktáz enzim a tesztoszteront DHT-vá alakítja. A megemelkedett DHT szint megszakítja a haj növekedési ciklusát, lerövidíti az anagén (szőrtüsző növekedési időszak) fázist, és meghosszabbítja a telogén (inaktív / nyugalmi) fázist. Ez a follikulák zsugorodásához, ami rövidebb, vékonyabb és gyengébb hajszálakat eredményez.

Egy másik gyakori oka a hajhullásnak az alopecia, melyre a gyulladásos bőr és hegszövet utal. A follikulákon kialakuló hegszövet megakadályozza az előbbi növekedését. Számos alopeciaban szenvedő egyén fedez fel egyúttal foltos kopaszodást fejbőrén, ami szintén a hegszövetek kialakulásának köszönhető. A koffein kezeli a DHT által indukált hajhullást és alopeciat a szervezet proteintermelésének szabályozása által, mely ösztönzi a hajnövekedést. [Bansal és mtsai., 2012].

A Barosma betulina levél kivonat egy potens növényi kivonat, amelyről kimutatták, hogy hatással van az aminopeptidáz N (APN) enzimre, amely kapcsolatban van a túlzott mértékű faggyútermeléssel [Thielitz, 2007]. A faggyú olyan anyag, mely zsír-szerű molekulák keverékéből, mint például a koleszterin és a triglicerid tevődik össze és képes eltömni a hajhagymákat a fejbőrben. Amikor ez bekövetkezik, túlzott korpásodás és hajhullással alakulhat ki. A Barosma betulina levél kivonat gazdag flavonoidokban, amely antioxidánsok gátolják az APN aktivitást, ezzel akadályozva a túlzott mennyiségű faggyújelenlétet [Kiss 2005; Bormann, 2000]. Kutatások azt is kimutatták, hogy a Barosma betulina levél kivonat használata körülbelül 54% és 69% -kal csökkentette a faggyú szekréciót 7 illetve 15 nap után [Affipore értekezés].
A Kókusz-glikozid egy kókuszolajból származó haj- és fejbőrápoló anyag ( a gyümölcs terméséből nyerik ) [EWG Database].
Trifolium pratense, ismertebb nevén Vörös lóhere kivonat, megzavarja a gyulladáskeltő fehérjék aktivitását, és blokkolja az úgynevezett 5-alfa-reduktáz enzim működését, ezáltal megakadályozza, hogy a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná (DHT) alakuljon [Lucas Meyer Cosmetics]. A Trifolium pratense kivonat helyi alkalmazása észrevehetően megnöveli a haj anagén (növekedési) fázisát a hajhullásban szenvedő egyéneknél. Továbbá lényeges csökkenés volt tapasztalható a haj telogén (nyugvó / inaktív) fázisában. [Lucas Meyer Cosmetics].
A Mentol egy nyugtató anyag, amely képes csökkenteni a bőrviszketegséget. Bebizonyosodott, hogy különösen előnyös a használata túlzott korpásodás, seborrhoeás dermatitis és pikkelysömör esetében [Dawn és mtsai., 2006; Ballmer-Weber és mtsai., 2007], melyek mindegyike negatív hatással lehet a fejbőr egészségére és hajhulláshoz vezethetnek. Seborrhoeás dermatitishez gyakran emelkedett faggyútermelés társul, amely szintén súlyosbíthatja a hajhullást. Ezért lett a mentol az egyik lényeges összetevője a FolliOne Hajhullás Elleni Samponnak, amely segíti a szervezetet a felsorolt kihívásokkal szembeni harcban.
A Niacinamid egy vitamin, mely javítja a bőr vérkeringését, elősegíti az oxigén eljutását a hajhagymákba, ezáltal serkenti a hajnövekedést; a melatonin, a fizetin és a málna-ketonok csökkentik a hajhullást. [Davis és mtsai., 2011]. Ezen túlmenően, niacinamid gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik [Su és mtsai., 2015], amely segít az irritáció megszüntetésében és csökkenti a gyulladásból fakadó hajhullást.

Willow Bark Extract

A 4-terpineol, a szalicilsav és a Salix alba (Fehér fűzfa) kéreg kivonat speciális keveréke biztosítja a fejbőrön a prebiotikumok és élesztők megfelelő egyensúlyát. Ezek a mikroszkopikus élőlények segítenek lebontani a túlzott zsírmennyiséget a bőr felszínén, és fokozzák az immunrendszer működését, szerepet játszanak a bakteriális fertőzések elhárításában. A hasznos baktériumok száma a bőrfelületen környezeti tényezőktől is függ (pl. páratartalom, hőmérséklet), savasság, lúgosság (bázikus pH), az életkor, tápanyagbevitel, esetleg egyéb anyagok jelenléte, melyek gátolják a jótékony baktériumok és élesztők szaporodását. Ha ezen baktériumok egyensúlya felbomlik, az kedvezőtlenül hat a bőr illetve a fejbőr egészségi állapotára. A prebiotikumok, például a 4-terpineol, szalicilsav és Salix alba (Fehér fűzfa) kéreg kivonat meggátolják a nemkívánatos baktériumok gyarapodását, de egyúttal ösztönzik a jótékony baktériumok és élesztők aktivitását a bőrön. Ez a folyamat támogatja a szervezet természetes képességét a hasznos mikroorganizmusok egyensúlyának fenntartásában a fejbőrön.

Terpinen-4

A 4-terpineol egy teafaolaj kivonat, mely antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik [Hart és mtsai., 2000]. Ezek a tulajdonságok jótékonyan hatnak a fejbőr különböző típusú károsodásainak kijavítására (például UV sugarak), valamint serkentik a hasznos mikroszkopikus élőlények aktivitását a fejbőrön. A Salix Alba kéreg kivonatát egy örökzöld fából nyerik, amely fa a Salicaceae családhoz tartozik. A kivonat polifenolokat, flavonoidokat és szalicilt tartalmaz, amelyek mindegyike antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, így segítenek megvédeni a fejbőrt. A Salix Alba Kivonat hidratáló, gyulladáscsökkentő, és antimikrobiális (káros baktériumok és élesztőgombák) tulajdonságai biztosítják, hogy fejbőre egészséges legyen. A szalicilsav hatékony szer viszkető, pikkelyes bőr esetében, hámlasztó tulajdonságai miatt [Beani, 2002]. Ráadásul a Szalicilsav is képes megzavarni az enzimaktivitást, mely gyakorta a viszkető, hámló, és foltos bőr kialakulásáért felelős.

A Citrus aurantium dulcis (Narancs) olaj segít hámlasztani a felgyülemlett, elhalt bőrsejteket (például korpásodás esete), csillapítja a száraz, irritált fejbőrt, és növeli a kollagén előállítását a follikulákban [Kozmetikai Összetevők Szemléje, 2013]. Tartalmaz továbbá alfahidroxisavakat (AHA), ami a FolliOne Hajhullás Elleni Sampont frissítő aromával látja el és egyúttal konzerválja a többi összetevőt.
Az Argán olaj gazdag E vitamin forrás, esszenciális zsírsavak, és más tápanyagokat tartalmaz, amelyek növelik a fejbőr és a hajhagymák egészségét [Faria és mtsai., 2013]. Antioxidáns tulajdonságai védik a fejbőrt, a meglévő és új hajhagymákat a károsodástól, miközben hidratáló tulajdonsága révén kezeli a töredezett hajvégeket, segítve a hajnövekedést, hogy az teljesebb, erősebb és dúsabb legyen.

Javallat:

Ne változtasson napi rutinján! Hajkoronájának visszaszerzése oly egyszerű, mint lecserélni régi samponját. Egyszerű használat, krémek és pirulák nélkül! Csak egy mozdulat a reggeli zuhany során és búcsút inthet a hajhullásnak. Mindössze 4 hét és fejbőre megfiatalodik, a meglévő szőrtüszők erősebbé válnak, az új follikulusok pedig dúsabb, erősebb hajat produkálnak. A legjobb eredmény elérésének érdekében a FolliOne Hajhullás elleni sampon javallott alkalmazási ideje legalább 3-4 hónap.

 

Használati utasítás:
Gyengéden masszírozzon be egy kis adag készítményt a fejbőrébe, majd két perc elteltével alaposan öblítse le. A legjobb eredmény érdekében a terméket használja minden hajmosása alkalmával.

Figyelmeztetések:
Kizárólag külső használatra. Szembe jutás esetén azonnal öblítse ki bő vízzel. Tartsa gyermekektől távol.

Milyen más Follione termékkel javallot a sampon használata?

A FolliOne hajhullás elleni sampon kiegészítéseként minden esetben használhatja a FolliOne Liquid táplálék kiegészítő italkoncentrátumunkat. Nők esetében a FolliOne hajnövekedés serkető használata, míg férfiak esetében orvosi javallat alapján a FolliOne DHT terápia vagy az extra erős hajszesz használata javasolt.

A FOLLIONE HAJHULLÁS ELLENI SAMPON NÖVESZTI ÉS ÁPOLJA HAJÁT

A FolliOne Hajhullás elleni sampon egyaránt ajánlott férfiak és a nők számára, mindenkinek korosztálytól függetlenül, aki haja megújulására, a további hajveszteség megállítására és egészséges fejbőrre vágyakozik.

2perc hajhullás ellen

Mindez napi 2 percet vesz igénybe, komplikált termékek használata és napi rutinjának megváltoztatása nélkül. 

Természetes összetevők

Az erőteljes hajhullás elleni formula természetes összetevőkből áll és nem tartalmaz hozzáadott szulfátokat, szilikont, parabéneket, formaldehidet, és szintetikus színező- és illatanyagokat.

aktív összetevők

Az aktív összetevők mélyen a fejbőrbe hatolva stimulálják az új haj növekedését, támogatják a sérült bőr gyógyulását, regenerációját illetve az új szőrtüsző sejtek növekedését.

NE VÁLTOZTASSON
A NAPI RUTINJÁN!

Hajkoronájának visszaszerzése oly egyszerű, mint lecserélni
régi samponját.

Egyszerű használat, krémek és pirulák nélkül! Csak egy mozdulat a reggeli zuhany során és búcsút inthet a hajhullásnak. 

Mindössze 4 hét és fejbőre megfiatalodik, a meglévő szőrtüszők erősebbé válnak, az új follikulusok pedig dúsabb, erősebb hajat produkálnak. A legjobb eredmény elérésének érdekében a FolliOne Hajhullás elleni sampon javallott alkalmazási ideje legalább 3-4 hónap.


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás