Follione hajnövekedés serkentő hajszesz nőknek 3 hónapra 3x60ml

15.980 Ft

Nyerje vissza korábbi szépségét! Ez a formula újranöveszti haját a DMI segítségével, mely a haj gyökeréig szállítja a szükséges hatóanyagokat. Tegye újra vonzóvá hajtincseit természetes növényi kivonatok használatával, amelyek bizonyítottan serkentik a haj növekedését, függetlenül a hajhullás okától.

Állítsa meg az alopecia és a DHT-indukálta hajhullást. Ez az átfogó kezelés eredményesen harcol a hajhullás gyakori kiváltó okaival és belülről fiatalítja meg haját.

Alkoholmentes formula, mely gyengéden bánik a fejbőrrel, miközben a potens hatóanyagok mélyen a fejbőrbe jutnak, elpárolgás és kikristályosodás nélkül. A málna és eper kivonatok újra életerőssé változtatják fürtjeit, garantálva a női szépséget, melyet megérdemel.

Leírás

Follione Hajnövekedés-serkentő hajszesz Nőknek 3 havi adag

A Follione hajhullás elleni hajszesz kifejezetten hölgyek számára lett kifejlesztve, hogy használatával elősegítsük a hajnövekedés megújulását. A termék azon nők számára javallott, akiknél jelentkeznek a korai hajhullás vagy alopecia jelei illetve nem tudnak vagy nem szeretnének durva hajnövesztő vegyszereket alkalmazni. Nem figyelhető meg drámai hajnövekedés az 50 év feletti nők esetében a hajciklusban beálló korhoz köthető változások miatt, azonban esetükben is alkalmazható terápiás készítményünk.

A Follione hajnövekedés-serkentő hajszesz tartalmaz egy különleges összetevőt, mely bizonyítottan kiemelkedően pozitív hatással bír a sérült bőrfelület regenerálódására. Ez a vegyület a réz-tripeptid-1, mely elősegíti, hogy a szervezet természetes módon állítsa helyre a sérült szövetek állapotát. Ezáltal serkenti a hajszálak növekedését és egészségesebb hajtömeget eredményez.

Ne feledje, termékünk a HairHungary Klinika szakorvosainak segítségével és közreműködésével lett kifejlesztve, akik orvosi tanácsadással, segítséggel mindig az Ön rendelkezésére állnak.

Használati utasítás:

Vigyünk fel körülbelül 1 ml készítményt naponta kétszer a mellékelt csepegtetővel vagy permetezővel a fejbőrünkre közvetlenül a hajhullást érintő területre. – A termék folyamatos használata szükséges az újonnan növesztett haj biztos megtartásához.

Összetevők:

Víz, 5% Dimetil-izoszorbid, 1,5% Diamino-pirimidin-oxid, 1,5% Oxo-tiazolidin-karbonsav, Propándiol, Aarginin, Tejsav és Glicin Szója Csíra Kivonat, Triticum Vulgare Csíra Kivonat, Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat, Niaminacid, Denaturált szesz, Fizetin, Málna keton, Metilizotiazolinon, Réz tripeptid-1, Melatonin

Figyelmeztetések:

Kizárólag külső használatra. Csak nőknek javasolt termék!

További információk

Tömeg 150 g
Méretek 10 × 5 × 15 cm

Érdekelhetnek még…

  • Follione hajhullás elleni sampon 200ml

    4.490 Ft
    Kosárba rakom