Follione hajbeültetés utáni sampon és kondicionáló 200ml+200ml

9.000 Ft

Használja a beavatkozás után, hogy haja jobban, dúsabban, erősebben nőjön. Harcoljon a sokk okozta hajhullás és ritkulás ellen. Védje haját a műtéti beavatkozás után, és növesszen új hajat természetes módon növényi kivonatokat és természetes vegyületeket tartalmazó hatásos keverékünkkel.

  • Gondozza haját megfelelő módon és előzze meg a sokk okozta hajhullást. A szokásos samponoknál kímélőbb FolliOne-t kifejezetten a haj és a fejbőr hajátültetés utáni ápolására fejlesztettük ki a férfiak és nők számára. Naponta mindössze 6 percben kezelje a hajhullás két fő okát, az alopeciát és a DHT-t, ha már túl van a hajátültetésen vagy éppen arra várakozik.

Elfogyott

Leírás

FolliOne Hajbeültetés utáni Sampon és Kondicionáló

FolliOne Hajbeültetés utáni Sampon és Kondicionáló termékünk acetil-tetrapeptidet, Trifolium pratense kivonatot és málna-ketonokat tartalmaz.

Ezek az összetevők kezelik a hajhullást, és a hajnövekedés serkentése révén garantálják a hajátültetés eredményének tartósságát.

Amikor a szervezet egy bizonyos terület sérüléseit meg akarja gyógyítani, egy réz-tripeptid-1 nevű vegyületet kezd termelni.
Ezért vettük bele a réz-tripeptid-1-et a FolliOne Hajbeültetés utáni Sampon és Kondicionáló összetételébe. Ezáltal természetes módon segítheti elő a donor terület regenerálódását.

Védje meg a költséges beavatkozás eredményét! Hajátültetésének eredményét tönkreteheti egy rosszul megválasztott átlagos samponnal, de a FolliOne-t használva meggyőződhet róla, hogy jól döntött. Segítse elő az új haj növekedését azokon a területeken is, amelyeket a beavatkozás nem érintett.

Az alopecia és DHT okozta hajhulláson felül a műtét okozta sokk is csökkentheti a hajtömeget, mely mellékhatással a FolliOne Hajbeültetés utáni Sampon és Kondicionáló sikerrel veszi fel a harcot.

Ne feledje, termékünk a HairHungary Klinika szakorvosainak segítségével és közreműködésével lett kifejlesztve, akik orvosi tanácsadással, segítséggel mindig az Ön rendelkezésére állnak.

Összetevők:

Víz, Quaternium 52, Cetil-alkohol, Glicerin-monosztearát, Propándiol, Arginin, Tejsav, Glicin szója csíra kivonat, Triticum vulgare csíra kivonat, Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat, Laureth-2, Dioleoil Etil Hydroxyethylmonium metoszulfát, Fizetin, Málna keton, Trifolium pratense kivonat, N-3-dimethyl-amino Docoseneamide, Calendula officinalis olaj, Réz tripeptid-1, Metilizotiazolinon, Melatonin

További információk

Tömeg 300 g
Méretek 6 x 6 x 18 cm